Iznajmljivanje magacina za smeštaj stvari u Novom Sadu

Najam magacina za skladistenje robe.
Skladistenje robe,magacin za robu

Pri selidbi stana, firme ili lokala mozete susreti sa problemom da novi prostor u koji treba da predjete nije spreman na useljenje. Razlozi u gradu kao što je Novi Sad mogu biti raznovrsni: kašnjenje majstora, vlasnici koji napuštaju prostor nisu stigli na vreme da se isele ili su rokovi takvi da ste morali da napustite svoj objekat a u novi još nije vreme po ugovoru da udjete. Može se dogoditi da stan treba renovirati a ne znate gde sa stvarima za to vreme. Mi za sve imamo resenje.  Vršimo iznajmljivanje magacina za smeštaj vašeg namestaja i robe u Novom Sadu. Najam magacina za skladištenje stvari može biti na mesec a i duže, ako se ukaže potreba.

Agencija za selidbe Tandem Novi Sad će omogućiti svim svojim korisnicima skladištenje stvari tako sto cete ih ostaviti u neki od nasih skladišnih prostora. Skladištenje robe i stvari kod nas obuhvata iznajmljivanje celog magacina ili samo dela prostora ako su u pitanju samo lične stvari. Od sada mozete da spakujete stvari u naše kvalitetne kartonske kutije za selidbe i mi ćemo ih transportovati iz Vašeg doma ili firme do našeg magacina što će Vam omogućiti višak slobodnog vremena.

Cena izdavanja magacinskog prostora

Cena skladištenja iznosi oko 80e za do mesec dana odlaganja stvari za količinu koja stane u jedan kombi. Sa ostavljenom robom niko drugi ne može da ima dodira  bez našeg prisustva. Cena izdavanja magacinskog prostora kreće od 50e pa do 150e. u zavisnosti od količine stvari.

Iznajmljivanje magacina za skladištenje Novi Sad

Procedura je uglavnom sledeća:

  • Naši radnici dođu na željenu lokaciju
  • Kombijem odvoze sve stvari koje ste spakovali (ili oni pakuju stvari)
  • Dovoze robu u neki od naših magacina ili skladistenih prostora.
  • Stvari ostaju onoliko vremena koliko vama treba
  • Po isteku vremena odvoze stvari na Vašu novu lokaciju.

  Poštujemo svaki vremenski rok i želje naših klijenata. Skladištenje robe je delatnost koja je sastavni deo našeg posla. Naši radnici daju sve od sebe da Vase stvari bezbedno i brzo stignu u Vas novi dom ili poslovni prostor. Imajte na umu da smo korektni sa cenama i da definitivno pruzamo najkvalitetnije usluge.

  Najbitnija stavka ove usluge je što je jedinstvana u gradu po mogućnosti iznajmljivanja magacina na dan, mesec ili više meseci i to po povoljnim cenama. Više ne morate da brinete ukoliko prilikom selidbe nemate gde da ostavite vaš nameštaj ili inventar firme.