Prevoz iz Novog Sada

Kombi prevoz – Novi Sad Beograd Subotica Zrenjanin

Selidbe Novi Sad Beograd kao i usluga prevoza  kamionom ili kombijem iz Novog Sada za Beograd i obrnuto,iz Beograda za Novi Sad je nešto sa čime se mi svakodnevno susrećemo.Tu smo da odgovorimo na sve vaše zahteve a iskusni i pažljivi radnici će se maksimalno potruditi da izadju u susret svim vašim željama.Kombi prevoz Novi Sad je pravi izbor za Vas ako vam je potrebna selidba za Beograd ,Suboticu , Sombor , Zrenjanin , Kikindu ili bilo koje drugo mesto. Pozovite nas. Pažljivo ćemo vas saslušati i dati našu ponudu. Možemo da vam izvršimo komletno preseljenje  ali i da vam pruzimo samo uslugu prevoza. Ako ste u mogućnosti da sami izvršite utovar i istovar stvari iz vozila cena selidbe će svakako biti znatno niža

Primeri

Garsonjera iz koje se preseljavaju stvari i nameštaj sa prvog sprata iz Beograda za Novi Sad na prizemlje : Kombi 10m3 (7.000din.) + radna snaga (5.000din.=12.000 dinara.

Selidba jednosobnog stana na relaciji SuboticaBeograd kombijem od 17m3 sa radnicima (16.000din. + 9.000Din.)= 25.000 dinara.

Vozila u kojima se vrši transport robe i selidbe su uredna,i prilagodjena za preseljenje stvari i nameštaja. Cena je potpuno korektna za kvalitet usluge koju pružamo. Sa iskustvom od preko 20 godina, tu smo da vam maksimalno olašamo stresnu situaciju kakva je selidba u drugi grad. Ako vam treba savet ili besplatna procena,slobodno nazovite i uverite se u kvalitet naših usluga.Usluga selidbe Novi Sad Beograd Subotica Zrenjanin Sombor

Selidba na relaciji Beograd Novi Sad

Naša je preporuka da se preseljenje obavi ako je moguće vikendom zbog manje gužve i lakšeg pronalaženja parkinga. Nije problem da se selidba obavi i nekim drugim danom ali bi bilo pozeljno da nam obezbedite mesto za parkiranje našeg vozila. Na taj način  nećete biti izloženi eventualnoj korekciji cene zbog udaljenosti utovarnog mesta (stana,lokala i sl.) koja bi znatno produžila vreme potrebno da se posao uradi.

Dolazimo u sva mesta u Vojvodini i Srbiji po pozivu (Subotica , Zrenjanin , Sombor , Kikinda , Vrbas , Palanka itd.) Vršimo kompletna preseljenja što osim prevoza, utovara i istovara podrazumeva i sve dodatne radnje. Tu prvenstveno mislimo na pakovanje selidbenih stvari u naše kartonske kutije, demontažu i montažu većih komada nameštaja kao i zaštitu osetljivog nameštaja pomoću kartona ,streč i puc-puc folije.