Kombi prevoz i selidbe Beograd Novi Sad

 

Selidba
Selidbe Beograd Novi Sad Subotica Sombor Kikinda

Usluga selidbe Novi Sad Beograd Subotica Zrenjanin …

Selidbe Novi Sad Beograd kao i usluge prevoza kamionom ili kombijem iz Novog Sada za Beograd i obrnuto,iz Beograda za Novi Sad su nešto sa čime se mi svakodnevno susrećemo.Tu smo da odgovorimo na sve vaše zahteve a iskusni i pažljivi radnici će se maksimalno potruditi da izadju u susret svim vašim željama.
Ako vam je potrebna selidba za Beograd ,Suboticu , Sombor , Zrenjanin , Kikindu ili bilo koje drugo mesto – pozovite nas. Pažljivo ćemo vas saslušati i dati našu ponudu. Možemo da vam izvršimo komletno preseljenje ali i da vam pružimo samo uslugu prevoza. Ako ste u mogućnosti da sami izvršite utovar i istovar stvari iz vozila će svakako biti znatno niža.

Vozila u kojima se vrši transport robe i selidbe su uredna,čista i prilagodjena za preseljenje stvari i nameštaja. Cena je potpuno korektna za kvalitet usluge koju pružamo. Sa iskustvom od preko 20 godina, tu smo da vam maksimalno olašamo stresnu situaciju kakva je selidba u drugi grad. Ako vam treba savet ili besplatna procena,slobodno nazovite i uverite se u kvalitet naših usluga.

Naša je preporuka da se preseljenje obavi ako je moguće vikendom zbog manje gužve i lakšeg pronalaženja parkinga. Nije problem da se selidba obavi i nekim drugim danom ali bi bilo pozeljno da nam obezbedite mesto za parkiranje našeg vozila. Na taj način nećete biti izloženi eventualnoj korekciji cene zbog udaljenosti utovarnog mesta (stana,lokala i sl.) koja bi znatno produžila vreme potrebno da se posao uradi.

Dolazimo u sva mesta u Vojvodini i Srbiji po pozivu (Subotica , Zrenjanin , Sombor , Kikinda , Vrbas , Palanka itd.) Vršimo kompletna preseljenja što osim prevoza, utovara i istovara podrazumeva i sve dodatne radnje. Tu prvenstveno mislimo na pakovanje selidbenih stvari u naše kartonske kutije, demontažu i montažu većih komada nameštaja kao i zaštitu osetljivog nameštaja pomoću kartona ,streč i puc-puc folije.